lalalalalalalallaalllllllllllllllaaaaaaaaa

Kan vi snälla bara spola fram dagen tills imorgon? jobb 14-23. KUUL!

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Jag försöker att ta tag i mitt liv och komma på något jag vill göra. Jag sitter och kollar utblindingar, men egentligen vet jag inte hur man gör, jag vet inte vad jag vill bli eller vad jag vill göra. Känner mig blåst och riktigt obegåvad. Vill egentligen inte ens plugga något förrens jag vet om det är nödvändigt, inte förrens jag vet om jag vill jobba med det eller ej. Men just nu gör jag vad som helst för att komma igång med mitt liv, ut i verkligheten och inte sitta fast på någon McDonalds på motorvägen på väg till stockholm.

Jag är riktigt lat ska jag erkänna, men när jag väl försöker, nej då är jag för trög för att fatta hur man gör. Har det inte gått lite förlångt när man verkligen sitter och LETAR efter en utbildning man skulle kunna tänka sig att gå bara för att komma bort från sitt jobb.


jävla uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuifnjskcmslvnknvienvkldsnvlksnvönvjösnvjösdnvöd dö.

Edsviken kväll nr tio

Trevlig dag idag, Johanna kom hit till huset och snacka, sen tog vi oss ned till Sollentuna Centrum för aa, en middag(?) på waynes. Satt där till ett tag efter stägning och bara babbla på, blir lätt så när man inte träffats på 1000 år.

Nu är jag tillbaka i huset för att spendera min sista natt här, själv. Ska bli skönt att få komma här ifrån! Hundarna är ur mysiga, men vill gärna tillbaka till det normala om man säger så.

Nu ska jag ta tag i det sista, damsugning osv, SEN tv, SEN sova, om jag kommer kunna göra det utan att hundarna skrämmer upp mig när dom börjar skälla från ingenstans. Kyssssssssss


RSS 2.0