Vafan hände igår!?

Det blev Ego igår som vanligt. Det var riktigt mycket folk om jag minns rätt ;) Fattar inte riktigt vad jag gjorde men aa, gled runt där. Bestämde mig dock rätt fort att jag ville dra hem, så runt ett stack jag där ifrån, satte mig på bussen 02.10 och det är nu det roliga kommer. Busschauffören väcker mig och säger att jag antagligen har åkt för långt.

Vart är jag då? Jo, borta vid fucking arlanda och deras nya startbana? ASLÅNGT HEMMIFRÅN hahah. Så jo mina damer och herrar, jag fick sitta på nattbussen i tre timmar (exakt typ) alltså bara sisådär två och en halvtimme för länge om inte mer! För tur som fan så vände bussen tillslut och åkte tillbaka.

Så man kan väl säga att jag satt på en sightseeing-tur mitt i natten i sigtuna, märsta och väsby. Mycket trevligt, eller inte. Satt och snackade med chaffisen eftersom att vi var under en stor del av turen dom ändå på bussen. Fick då bl.a erbjudanen om att jag borde bli porträttmodell (haha wtf?) och att jag fick följa med till dubai. Jahap, det var lite läskigt hehe. Han var dock snäll och släppte mig i korsningen så jag slapp gå från torget, man tackar!

Så hemma var hemma runt kvart över fem, nice! Jaja, kom ju hem iallafall ;)


Onsdag = lill-lördag

Oh helvete vilken matkoma jag fick nu, känns seriöst som om jag kommer tuppa av snart. Jag får nog gå och ta en runda med lilleman och sen tuppa av ett tag i badet. Senare ikväll blire att sätta på sig klackarna och ut å dansa.. eller ja, "dansa".

Förresten! Det gick väl helt OKEJ igår att lägga sig tidigt, kan ju iallafall ge mig själv ett G! Kommer inte ihåg exakta tiden, men jag tror jag stängde av datorn vid tio i två, så.. grattis till mig hehe :P

Ja, dags att plocka undan tallrikarna och sätta på sig skorna innan ludde kissar på sig. Bye


Detta inlägg har ingen rubrik

Jobbet gick la bra. Ska dock inte påstå att jag gjorde så JÄTTEbra ifrån mig idag, var ju inte sämst men jag vet att jag kan bättre om man säger så. Well, man kan inte alltid vara på topp. Imorgon är jag ledig iallafall, nice. Känns faktiskt som att jag tagit tag i mitt liv LITE nu. Jag menar, nu kan jag säga "imorgon är jag ledig" istället för.. på söndag ska jag jobba (hajar ni poängen?). Jobbar mer än vad jag är ledig. Så imorgon blir det en utgång med iallafall två säkra kort. Elin och Klara, det är två fina tjejer det. Dock vet jag inte vart vi ska ännu, det får vi väl se imorgon. 

Imorgon åker även mami och papi till varmare breddgrader, riktigt schysst att lämna mig kvar i kalla svedala, eller vad säger ni? Dom kommer iallafall hem på söndag, men ha så kult i Barcelona! HEEJDÅÅ!

Mmmmmmm idag ska jag verkligen försöka lägga mig tidigt! Annars finns det en STOR risk att jag inte ens lagt mig när mamma och pappa går upp för att åka till Arlanda och det är bara mer än illa när man ligger själv på sitt rum och inte gör någonting, så ja. Först blir det nya avsnittet av gossip girl och sen blir det kudden.

Hörsssss!


00,1,2,3,4...

Lovade mig själv igår att lägga mig tidigt. Kollade på klockan första gången strax innan tolv och tänkte att "snart" skulle vara en passande tid. Andra gången hade klockan passerad halv två, tänkte om jag lägger mig nu lägger jag mig tidigt ändå. Klockan passerade halv tre, tre, halv fyra, fyra, halv fem... sen gick jag och la mig. Bara ca 5 timmar senare än vad jag från början tänkt mig. Fan, jag känner att jag har pli på mig själv.. eller inte.

Jaja, får väl försöka med en tidigt sängång ikväll istället. Men innan blir det jobb 16-21, ha det bra!


My heart beats extra hard


03:06

Måndagen är slut och idag har jag blandannat lyckats achiva med att ändra lite i veckans jobbtider, planerat utgångar, jobbat och slöat. Istället för jobb måndag - torsdag blir det måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag. En fet tummen upp på den säger jag bara! Planeras en utgång på onsdag och mycket möjligt att det blir en afterwork på fredag, men det får vi se då. Nu ska jag faktiskt krypa i sängen som jag redan ligger i, men under täcket, skaffa några timmars sömn för att orka jobba imorgon ;) Nighty night!

 


There is always hope

Man kan alltid hoppas. Jag hoppas på mycket. Speciellt två saker.


Jobb jobb och jobb

Nu sticker jag iväg till Sollentuna med Mikkan och Elin för lite fix, sen blir det raka vägen till jobbet. 16-21, en enkelt match. Vi hörs ladieees and gentlemens! Kyss, pyss och kram


Is this real life? RAAAAAAAAAAAH - who who whos in tha house?

Hahah, två sjukt sköna höga människor, snacka om underhållning! Enjoy!



och http://www.youtube.com/watch?v=oS3Olh9DnaE


Av med Tegeloskulden

Yes, ni hörde rätt! Jag, Michaela Olander är nu av med Tegeloskulden som Marika har valt att kalla det. Gårkvällen var nice även fast jag hör från Marika att hon är lite besviken då det brukar vara roligare. Men hey, varför klaga? Finns det musik och alkohol är jag glad! (oups, nu lät jag som en alkis, maybe i am.. eller?) Kvällen slutade iallafall med fyllehicka, en taxi hem med stopp på donken och en Marika i sängen. Tummen upp!

Denna händelsefulla söndag har spenderats i sängen. Yes, inte för att jag mår dåligt, för det gör jag faktiskt inte. Utan mer för att det är min tradition, som ni redan kanske vet. Söndag = Säng och TV. Idag har det dock varit lite för slött kanske. Men det är tillåtet ibland.

Nu är det dags att ladda om för en ny vecka med jobb Måndag - Torsdag. Kan bli en fest!

Slänger in två av Marikas bildbevis på att jag är av med Tegeloskulden, Enjoy!


Linda och Moi


Mina vänner Maret (a.k.a Marika) och Linda


Aggressions problem

Har börjat fundera på om jag har aggressions problem eller något. När jag blir arg kan det smälla till ordentligt. Vilket det gjorde nyss. Någon som har något bra tips hur man ska göra? Säg inte sätt dig ner och andas djupt.. Jag glömmer bort det på en gång när jag blir arg och kommer på det igen när det är över.. Hmm..


Mmmm

Jag tror jag hatar mitt liv lite. Lite på en kant eller så.


En tankeställare?

Jag vill, jag vill, jag vill skriva något. Något riktigt bra, men jag tror att jag vill för mycket vilket gör det omöjligt. Därför ordbajasar jag bara (precis som jag gör nu) eller så får orden inget sammanhang vilket är bad (bad bad girl gaga) Hade ju varit lättare att skriva om något om det hade hänt något i mitt "händelsefulla-liv". Men just nu är det rätt torrt på den fronten. Inget som är riktigt roligt att dela med sig av, om det är något roligt är det internt, inget som någon förstår sig på som inte varit med om det. Min fantasi är ju nästan som bortblåst nu samtigt som inget händer. Därför är det torrt, torrare än i Sahara öknen här i min blogg. Kanske det är dags att göra något åt ditt liv Michaela? Ja.. Kanske. En tankeställare. Jag ska sova på saken, kanske inte bara en natt, utan alla nätter det tar tills jag kommit på något. Jag lovar att meddela er när jag kommit på det. Men nu börjar tänkandet. Time for Nightrider och kudden. Lalalala.. God natt.



Ge mig vår 2011?


Alltid lika trevligt med en snabbis

Har precis varit ute och snackat en stund med de två P:na.. Parsha och Pillan. Mycket trevligt. Hade tänkt att skriva ett rikligt inlägg men strukturen på det hela verkar inte vilja finnas så det blir enbart dessa korta meningar. Vi hörs när vi hörs. Förhoppnisvis snart. Puss

(missförstå inte rubriken, eller jo, bara om ni vill, he-he)


Asian

Jag tror seriöst att jag skulle platsa bra i ett asiatiskt land, typ Thailand. Alla kan nog se sig platsa där, det förstår jag. Paradiset i sig. Men nu snackar jag om maten. Jag skulle kunna leva på asiatisk mat resten av mitt liv tror jag. Frukost, middag och lunch. NOMNOMNOM. Det innehåller all kapacitet för god mat och framför allt: det är oftast kryddstarkt. Chili, vitlök, wasabi osv.. hur kan man inte älska? Hur kan man inte älska vattenkastanjer, bambuskott, vårrullar... curry, soja, ingefära osvosvosv.. Det är omöjligt, iallafall från mitt håll.

Här droppar jag detta inlägg, blev för taggad på att laga thai ikväll så jag slutade tänka på vad jag skrev. Nu blir det en prommis med hunden och sen tv-kväll =)


Jay Smith & Alice Hagenbarndt




Mina favoriter i år, ja! Love. nomnom!


Ingen förtjänar att dö

Har precis suttit och läst om olika partier och dess åsikter om allt. Gjorde även testet på DN.se för att se vilket parti dom tyckte jag skulle rösta på. Det kom en fråga/påstående som löd: "Licensjakt på varg bör tillåtas" vilket gör mig förbannad.

Sverige vill tydligen enbart ha 210 vargar. Hur jävla lite är inte det? Dom vill minska antalet av lodjur från 1500 till 1250. Varför i helvete ska vi döda djur, oskyldiga djur? Djur som vi knappt har några av här i Sverige? Om vi ska ha det så kan vi lika gärna ha licensjakt på människor också. Jag menar.. det ska ju inte bli för mycket människor i Sverige, det är ju inget bra. Eller varför inte ha som lag att det är förbjudet att föda barn under ett år så att de gamla hinner dö ut utan att "bytas ut" mot nya bebisar. Ta bort en årskull för att det inte ska bli för mycket människor här i Sverige. - Jag menar, för mycket är aldrig bra.. - Det skulle ju bara vara sjukt.

Kom inte och säg då att "dom är farliga". - Jahap, ska vi ta och döda några brottsligar då? Dom är ju också farliga? Det är PRECIS samma sak. Men nej, människor är mer värda än djur enligt de flesta, vilket jag tycker är helt jävla absurt. "Alla är lika mycket värda" okej, den svältande femåringen i afrika och Barak Obama, dom är lika mycket värda men inte alla världens djur. Nejnej. Femåringen och Obama kan man komunicera med, dom är människor, mer värda, djur är ju bara djur. Inga varelser man ska bry sig om för mycket. 

Jag är inte troende, verkligen inte. Men om det nu skulle vara så att Gud fanns och han skapade jorden och blablabla, tror ni inte då att han menar ALLA och inte bara människor, ALLA är lika mycket värda.

Det är inte bara vi som lever på den här jorden. Bara för att vi kanske råkar vara smartast och farligast (ni förstår vad jag menar), är det bara vi som räknas då eller? Nej ingenting annat ska vi bry oss om mer än nödvändigt. Okej men då skiter vi i att bry oss om den halvt förståndshandikappade pojken. Vem fan bryr sig om honom? Han är inte lika smart som oss, har inte samma livstil som oss andra, "inte riktigt samma ras". Han förtjänar inte att bli likadant behandlad som alla andra. - Jo, det gör han. ALLA förtjänar att bli bra behandlade och INGEN förtjänar att dö.

Vad i helvete är vi för varelser som dödar oskyldiga djur egentligen? Om man dödar en människa då är man en mördare, en jävulsk människa som måste sitta i fängelse för att avtjäna sitt straff och sedan vara stämplad resten av sitt liv som "mördare". Men om man är en jägare som tex var med att skjuta någon av dessa 27 vargar som dödades i början av året. Ja då är man en människa som bidragit gott till dagens sammhälle. Är inte det sjukt?

Nu ska jag inte sitta här och skriva att jackt i sig är dåligt. För precis som djur behöver även vi människor jaga för föda. Men att det var 12.000 jägare som hade anmält sig till vargjakten i år när det var 27 (oskyldiga) vargar som skulle dödas enbart för att minska antalet i Sverige (när vi knappt har några vargar) - DÅ ÄR DET INTE HELT NORMALT.

Det är inte vargarna och de andra rovdjuren som inkräktar sig på oss, det är VI som lånar och förstör naturen, inte dom. Om Sveriges riksdag tycker det är fel att rovdjuren dödar "tama renar" (osv) finns det andra sätt att lösa problemmen på. Om det nu är så att renägarna (osv..) inte vill ha deras djur uppkäkade av vargar (Självklart är det hemskt när sådant händer, men det är så det är), Skaffa bättre skydd för era djur, vi är ju så smarta så det borde väl kunna fixas? Därför är det väl upp till oss att se till att sånt inte händer, när det finns bättre sätt att fixa saken på än att döda rovdjuren.
Dom jagar andra djur för att få mat och ibland råkar det vara en ren. Det är ju inte precis så att vargarna kan sticka och handla mat på någon mataffär eller kan sticka till donken för att beställa en cheese. Nej, det är vargens natur att jaga. Så varför ska dom behöva anpassa sig för oss när vi kan anpassa oss efter dom när det är vi som förstör naturen och det är vi som har tillgång till att anpassa oss på ett bra sätt? Jag menar, om vi nu är så smarta och överlägsna ska det väl inte vara ett sånt stort problem att komma på någon annan lösning än att döda dom? Det är väl bättre att vara god än ond, behandla sina "medvarelser" med respekt och hjärta istället för att ta den enkla vägen ut och sätta en kula genom skallen på dom.

Och jag tycker att det är riktigt hemskt att det är många jakthundar som har blivit dödade av vargar när de varit ute på jackt. Men ta inte med hundarna då? Är vi så inkompitenta att vi inte klarar att jaga utan hundar? Det tvivlar jag på. Och även om det svider att säga det, så är jakt som jakt. Om en jakthund är ute på jakt och dödas av en varg är det jakt (eller försvar) för vargen. Varför ska då vargen straffas om inte vi straffas?

Om inte vi människor kan behandla ALLA likadant, då kanske vi inte är så himla bra trots allt. Det är fel att döda oskyldigt för ingen förtjänar att dö när den inte behöver.


En trött tjej

Herre G vad jag är mätt nu. Käkade nyss makaroner och köttfärsås och det känns som att jag har ätit klart för resten av året. Ligger i sängen och försöker smälta maten innan jag snart måste sticka till jobbet. Och det värsta är: Jag är trött! Blev inte mycket sömn i natt och kan ni då tänka er pinan att behöva sitta framför en dator och ringa i fem timmar. Elin kommer nog få nypa mig var och varannan minut för att jag inte ska somna. Och sen blir det att dricka en STOR kaffe på det också. Kan funka. Efter mitt "efterlängtade" jobbpass ska jag hem till Marika och kolla på film, om jag lyckas hålla ögonen öppna förståss.

Nein, nu är det banne mig dags att signa ut och sticka mot bussen. Puss


Jaha, det var ju kult

Börjar allvarligt talat fundera på om Hannah Montana är så bra som jag trodde? Att jag trodde att jag hade två program att se framemot var jag glad över. Men lika snabbt som jag kom på idén krossades den. Jo, nu är det så här va. Jag bor inte i USA dvs: jag kan inte kolla på just de hemsidorna som just dessa två program visas på. Detta gör mig riktigt frustrerad och jag funderar allvarligt att glo igenom gamla avsnitt eller hitta en ny serie att kolla på. Stenarna blir bara tyngre och tyngre och jag behöver en rast.


Hannah Montana

Behöver en paus, orkar inte bära på dessa stenar i lungorna just nu. Jag får hoppas att Hannah Montana orkar bära dom en stund. Och ja, Hannah Montana är bra!




Ett riktigt jobbigt dygn

Mina problem har fortfarande inte lösts och detta har varit ett riktigt jobbigt dygn. Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller hur jag ska göra. Önskar bara att någon kunde säga hur jag skulle göra och jag kunde "lyda" det. Eller att det inte behövde vara ett problem överhuvudtaget. Men livet är inte enkelt och därför måste man vara tuff för att leva. En dag snart ska jag lösa det här. Vare sig det blir konsekvenser eller inte.


I got 99 problem and a "bitch" is one

Dilemma, ett fet problem. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar bara att allt kunde ordna sig. Då hade jag kunnat vara glad i denna orättvisa värld.


Min fina vän

Marika är min bästa vän och jag älskar henne jävligt mycket. obeskrivligt. Men om du ska sova med henne, låt henne aldrig sova innerst. Just nu ligger hon i mitten av sängen och min rumpa är halvt utanför. Men ja, jag skulle bara ge er ett tips! Älska tjejen till döden, men låt henne aldrig sova innerst. ;)


oubhjbijäokpö

..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................................
..................................................................................................................... anus fan


Det var en kile han hete Tomy, han tykte inte julen

Denna underbara kväll har jag spenderat till mestadel med min vän Mikkan. Vi har gjort lite allt möjligt. En tripp till PrisXtra började kvällen iallafall med. Sen begav vi oss ner till stranden där vi beslag tog bryggan i sisådär en timme. När det började bli lite småkallt på rumpestumpena våra började vi vandra, stoppade till vid en lekpark och började gunga. Precis när vi skulle bege oss ut på vägen igen kommer en katt springande mot oss och hoppade upp i knät, kelsjuk. Vi valde att kalla honom Gustaf (like the cat you know). Därför kunde vi inte gå där ifrån på ett bra tag. Katten tog sedan sällis med oss en bit för att sedan sväga av på en annan väg mot nya äventyr. Vid det laget hade vi hamnat utanför Jocke Lennred och då märkte vi att han hade någon form av fest/krök. Bjöd in oss själva på sätt och vis och stannade till där för att små prata medans vi väntade på vår vän Richard som var på väg för att joina oss. När han kom gick vi ifrån festen och fortsatte mot Marika som villigt kom ut när jag ringde och sa att vi var utanför (haha precis som när man var 13). Vi stod och snackade ett tag (testade våra kör-skills osv) innan Marika skulle in och lägga sig. Jag, Mikkan och Richie snackade ett tag till innan jag skilldes åt från dom. Vandrade hem och nu är jag här hemma, i min säng med TVn på slagen. How I met your mother, mmmm nomnom!

- Fan! Tänkte inte ens skriva det här inlägget och nu har jag noll inspo för det jag egentligen skulle skriva. Tur att ingen läser det här iallafall haha.


Every second is a lifetime

Jag har inte så mycket att säga i just detta inlägg förutom att I miss you.


Stuck

Det känns som att verkligen alla tar steget nu och sticker iväg, jobbar, pluggar, lever, whatever! Alla utom jag, jag är kvar på samma stället jag alltid varit på. Även fast jag vill här ifrån mer än allt ibland, oftast. I need to find a way out!


Sweet Sunday

Igår fyllde Elin år (Grattis!), det firades med middag och fest. Till en början var kvällen trevlig, men ju längre in på natten vi kom, ogillade jag det mer och mer. Vad som hände är dock inget jag tänker dela med mig av här. Kvällen slutade iallafall med att Jag och Marika tog nattbuss(arna) hem. När vi väntade på nattbuss nr 2 väntade vi inne vid SEBs bankomat, för att slippa fysa ihjäl. Där hände det en rolig insident, Marika skulle öppna dörren och drog upp den rätt i pannan. Kan tänka mig att det inte riktigt var det skönaste sättet kvällen kunde slutat, men det var sjukt kul att se. Annars var jag hemma i sängen vid halv fyra.

Denna söndag har jag endast spenderat i sängen och glott på TV, precis som mina söndagar ska se ut. Det är tradition. Och det absolut bästa man kan göra på söndagar (i stort sett, finns ju undantag). Jag har planerat in den dejt med trean klockan nio då Dumpad visas. Annars är chansen ganska Stor (med stors S) att jag glider över till Forsmans hus, eller om Marika kommer hit. Nu ska jag dock återgå till TVn och Greek!


Nomnomnomnom

Igår ringde Marika och bad mig sova hos henne och hålla henne sällskap när hon skulle natttvätta, så "imorse" när jag vaknade upp i hennes nybäddade säng lagade hon makaroner och köttbullar, det var nomnom! Nu ligger jag i min säng och ber till g. att inte min dator ska dö allförsnart. för gissa vad som har hänt? Jo, laddarjäveln har gått sönder IGEN. Så nu sitter jag här med en snart tömt batteri och no laddare. Kunde det inte vart lite roligare?

Imorgon fyller min UNDERBARA vän Elin 19 år. Det ska firas rejält! För det är hon värd.

Men nu är det dags att publicera inlägget innan datorn dör, ciao!


RSS 2.0