U to the ppdatera, Elin!

Ligger (faktiskt) i min egna säng och kämpar för att inte somna till i en liten powernap då jag känner att jag inte riktigt kanske borde ta en sån, eftersom jag faktiskt sov närmare tolv timmar i natt, på en soffa och i en säng. Ledighet for the win

Jag och Kim är bra på att somna i soffan, i natt var det dock hela natten, för honom iallafall. Vi vaknade kvart över sex och bestämde oss för att gå och lägga oss i sängen istället, men så fort vi fick reda på vad fasiken klockan var, fick jag lägga mig där själv istället.

Vaknade sedan vid elva och hoppade in i duschen, lufttorkade håret då hårfönen inte var nerstoppad i väskan, dåligt jobbat tjejen! Senare stack jag ner till Kims jobb och vi gick den långa vägen på 20 meter till Tunas Steakhouse där det blev grekiska köttbullar med pommes och för Kims del lite spelande.

Nu ligger jag som sagt i min säng och väntar på att han ska komma och hämta mig, orkar inte vara hemma. Ludde vill ju ändå inte hänga med mig =( inte när han har sin boll. Marika ligger sjuk i svinis typ, så nej finns bättre saker att göra.

Note to Elin (OCH MIKKAN): Nu uppdaterar jag min blogg LITE för att du, elin, ville att jag skulle göra det. MEN jag känner att det inte riktigt är på lika vilkor... Jag uppdaterar min chblög, för att du (NI) ska úppdatera eran, såå SHOOOT! Tassa på tangenterna tack!


Juldagen = fest?

Julen är så gott som över (enligt mig) och jag hade väl en helt OK julafton, fram tills senare, då blev den bra. När Kim hämtade mig blev den automatiskt bra. Nu är det bara mellandagsrean och nyårsafton kvar innan vi inviger 2011.

Vem hade anat att 2010 skulle bli som det blivit? Jag hade ingen aning, ett bra år. Om jag skulle spola tillbaka tiden och höra hur året skulle bli hade jag nog bara skrattat åt mig själv. Donken, Kim, tandlös, osv. Klagar gör jag dock inte, visst hade jag hellre haft min orginal-tandspetts, men är det priset jag behövde betala för att finna Kim och få ett (helt ok) jobb på donken, då är jag glad för min protes!

Well, dags för lite händelser istället för tankar. I torsdags var det löning vilket förde mig till det enda valet jag hade, ut i julstöket för att leda reda på de sista (och även första) julklapparna. I år kan jag ju lugnt säga att jag blev nöjd över julklapparna jag lyckades ruska fram, även fast jag känner att far min hade kunnat få något lite finare än en tröja från brothers. Han är ju värd mer än så, men eftersom att har inte verkar klaga ska jag väl inte klaga heller. Mamma fick ett Thomas Sabo armband och en berlock, men eftersom att ni alla vet att det är lite dyrare än vad min plånbok behagar lyckades jag "övertala" pappa att köpa in sig på klappen. Kim fick ett silverhalsband med en liten silverplatta på som jag lät graveras med hans födelseår. 1986. Jag tyckte det blev riktigt bra och jag hoppas för all del att han tycker det också ;) För mig och min plånboks skull, hehe.

Min klappar var inget att hurra över eftersom att jag tidigare i vinter redan fått "huvudrätten", min boomerang jacka. Klagar gör jag inte heller då min underbara pojkvän vägde upp med sina fina presenter. Spa & presentkort på Teds Tattoo. Mitt i prick!

Idag är det juldagen, 3 år sedan jag och min fruga Elin (som bergis är den enda som läser detta) blev just fru och fru, man och man, man och fru. Grattis bäbis! Anledningen till att jag ligger inne och skriver ett inlägg på en km är för att jag jobbar imorgon klockan nio till fem, vilket jag redan gett information i inlägget nedan. Klaga ska jag väl inte göra eftersom att den 25 januari får jag min belöning för denna pina. Wellwell, vad gör en kväll på stan (eller slottet, as in askungen) imorgon blir det ju förhoppningsvis bio i Kista efter jobbet med ingen mindre än Kim som jag mer än gärna skulle dela säng med i natt, men icke. Juldagen = fest, men i detta fall, i detta år. Blir det inget för mig.

Nu ska jag sluta knappa på tangenterna och sluta mina ögon så jag orkar stiga upp halv åtta imorgon. Hoppas ni klarade er igenom hela inlägget! God natt!


This is to mah friend Elin

Heejj... Elin!
Detta inlägg skriver jag för din skull.

Det här har hänt sen senast: Du och Mikkan har lämnat mig för nya upplevelser i ett annat land, Rhodos kryssningen, men det vet du ju det mesta om. Tjejen har även kirrat jobb på donken *woohoo* OCH fått de bästa tiderna, 09 dagen efter juldagen dvs, no party for me. MEN det värsta kommer nu!: 08 dagen EFTER nyår! YES.. jag börjar 2011 med ett nio timmarspass på donken. KULT! Annars är det väl helt okej.
Sen har vi ju personalfesten, jag gjorde inget speciellt och du har väl ändå läst det viktigaste sakerna som hände under kvällen i Mimmis blogg. Så ja, om man jämför ditt och mitt liv nu är det ditt som är händelserikt. Jag är med Kim för det mesta, eller typ.. hela tiden, fast det vet du ju också. Idag ska jag tex hem för första gången sedan i onsdags och observera att jag var hemma i MAX fem min i onsdags. Yes, jag tror du kan lista ut på ett ungefär hur mitt liv ser ut.

Saknar dig (och mikkan ofc) jeeeeeeeeeevligt mycket. Dags för en skype snart tror jag? En låångiiis! I mean, det är inte jag som ska berätta vad jag har för mig, det är DU som ska berätta vad NI har för er!

PUSSSSSSSSSSSSSSS LOVE U!


RSS 2.0