Favoriter ur livets bok

Utdrag från Marikas Livets bok

Livs-historia:
... Vi lekte häst på skolgården. Vi blev mobbade för det. Det är Ikkan jag skriver om nu. Hon och jag är bästa kompisar nu mera. Vi har hållt ihop i fyra år nu. I sexan gjorde vi musikalen sound of music och då var jag nunna. Jag och Ikkan tappade också ut en hel låda med köttfärssås och det var inte så roligt för vi fick torka upp allt själva. ..... När jag och Ikkan började bråka med folk i våran klass skrek vi och gick ett varv runt busken ute. Dem värsta var Erik, Simon, Linus och Martin.

.... Första dagarna satt jag och Ikkan framför Rebecca och Agnes. Vi höll på att snacka om hur det var innan vi föddes, att vi var uppe i himlen och först kom rebecca ner sen ville hon ha en kompis och bad gud släppa ner Agnes på jorden för de kände varandra i himlen och sen tyckte de att Ikkan kunde komma ner och då frågade jag gud om jag också kunde få komma ner till mina kompisar.

I somras när vi var på Gröna Lund och i stan träffade vi 64 killar om inte mer. Vi flirtade med alla.

Hur jag skulle vilja vara som person:
... Jag vill bara vara den jag är. Men jag skulle vilja vara en diva som Paris Hilton och de där blåsta blondinerna och få allt jag pekade på. Jag önskar ibland att jag kunde få vara lite mer bitchig.

Hur mitt liv ser ut om 20 år:
Jag är en sexig fotomodell som har massor med pengar .... Jag ska få percis det jag vill och alla killar ska vara efter mig hela tiden. Alla ska älska mig. Jag kommer inte vara en elak modell.

Min syn på kärlek och vänskap:
... När man är kär i en kille och så pirrar det i magen och man kysser och kramar varandra och man ger varandra rosor. .... Man kan också få kärlek av sina föräldrar när man ligger och kramas med dom. Det är mysigt. När mamma och pappa visar hur mycket dem älskar oss. När dem köper grejer. Det är kärlek. Men vissa får kärlek genom att ge varandra grejer men det är inte äkta kärlek. Inga saker kan beskriva till en person hur mycket de älskar varandra.

... I vänskap finns även kärlek.
Utan vänskap skulle det inte finnas kärlek och utan kärlek skulle det inte finnas vänskap. Det är bra att ha en eller flera bästa vänner. De finns alltid där.

Vad jag skulle uppskatta hos en framtida partner: (Tips till Joel)
... Han ska inte vara någon som aldrig städar efter sig han ska vara nogrann. Jag skulle uppskatta om han ville ha 2 barn och ha samma smak på namn som mig. ..... Han ska vara skillad i sängen. Erfaren är ett plus. Han ska ha en bra familj men familjen bryr jag mig inte så mycket om. ... Snygg och sexig är bra om han är. Men det kanske han är eftersom jag ska bli en sexig fotomodell så kanske han är det också.

Hur mitt liv och mina handlingar påverkar andra:
Med mitt liv tänker jag såhär om någon säger någonting dumt till mig som till exempel: gud vad ful du är. Då ska man inte ta åt sig om man inte tycker att man är ful själv. Så länge man trivs med sig själv så är det liksom lugnt. Man ska inte heller ta åt sig från någon som inte är snyggare än en själv. jag brukar säga det till folk som har blivit tillsagda att de är fula att man inte ska ta åt sig om man inte själv tycker att man är ful. Varför bry sig om vad andra tycker om en. Kanske om det är en kille som man är kär i och han säger något dumt. Då är det ganska självklart att man tar år sig. Men jag tycker inte att man ska ta åt sig från folk för oftast när de säger att man är ful är det fär att dem är väldigt avundsjuka själva. Så jag hoppas att det kan hjälpa folk. Bry er inte om vad andra tycker om er om ni tycker bra om er själva. Visst kan självförtroendet sjunka men då kommer jag och trycker upp det igen.


Marika 9E - 2007


Min fina


Jag älskar dig baby!


The Barnicle

Tänker inte ens försöka förklara vad som hänt på senaste, slänger istället bara upp det här awesome-klippet på Barney:


RSS 2.0