HEHEHEHEHHE

Igår efter jobbet gick jag till min bästa vän och chillade, TV4+ erbjöd Saving private Ryan så jag och Mogge glodde på den medans restan av familjen gick och la sig. Vid halv fyra kom jag i säng och nu sitter jag och väntar på mina pommes som är i ugnen.

KUL VA?


Nyaste tillskottet på facebook som alla spammar

Om du har en syster som är underbar. En syster du är stolt över och alltidfinns där för dig. Som du älskar att presentera för dina vänner och somdu kan lita på i vått och torrt. En syster du kan kalla för din bästa vän! Så kopiera detta! Låt våra vackra och underbara systrar få veta ♥ ♥ / Christoffer

HAHAHAHHAHA, nu var jag allt lite rolig..


29 Oktober





Fredag idag rå. Snart hoppar jag in i duschen och sen sticker jag till jobbet, för sista gången den här veckan. Antagligen iklädd min gröna skjorta. 21.00 börjar min helg. See ya!


.... Asså?

Allt jag kan säga om igår är HAHAAAAAAAAAAHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA


Pankare och rikare

Tjo gubbar och gummor! Kan stolt(?) välkomna två nya tröjor i min (stökiga) garderob. Plånboken är lite tommare men jag rikare (i klädväg) Känner dock att jag inte har några pengar kvar och fråga mig fan inte hur jag ska överleva.. (även fast jag är van att vara pank) Det lev en randig en och en militärgrön transparant skjorta. Gulligt!

Imorgon är jag ledig och det är riktigt skönt, dagen är planerad med Elin och stan, kvällen är planerad med fina flickor och utgång. Kan bli en bra onsdag!

Nu ska jag kolla på GG och DH innan min partner in crime (bebisen jag skriver på) dör av överhettning, laggning eller vad den nu kan komma på att göra. Hejdåhejdå


T to the isdag

Igår efter jobbet gick jag till Marika och slagga där. Hade inte träffat tjejen på en och en halv vecka (!) så det var ju dags! Nu är jag nyss hemkommen från Forsmans casa för att byta kläder och ta ut lille på en promme, sen bär det av för en snabbis med Agge och Marren i Sollentuna C innan jag drar och jobbar. Adios!


FÖR DEN 25 SMÄLLER DET!









Jag har försökt få i mig frukost, flingor och yoghurt. Men som ni vet mina vänner är jag ingen frukostfantast så det har inte gått nå vidare. Vid fem över ska jag ta bussen till station för att sedan sätta mig på tåget in till stan med Elin. LÖNING WTF! Sen blir det jobb 16-21. HA EN TREVLIG DAG!


Det sista korståget

Kan stolt börja detta inlägg med att säga att jag fick 30 intervjuer idag på jobbet. Bra köttat av mig! Passet gick faktiskt ganska fort och när jag kom hem väntade tre varma mackor på mig, nomnom. Sträckte sedan ut en hjälpande hand och plockade undan i köket medans mor och far var ute på promenad med lillfisen. 

Nu rullar Indiana Jones och det sista korståget på min fina tv och inte långt efter den är slut ska jag faktiskt försöka sova. Det är ju löning imorgon och Jag och Elin ska hinna med stan innan jobbet och innan hon ska till tandläkaren. Äntligen är det löning, nu slipper man iallafall rulla runt en vecka eller två med tom plånbok.


Min långa lördag


Dags att sova så man kommer upp till jobbet imorgon. Happ, så var den första "lediga" dagen på sex dagar över (jobbar ju dock bara fem timmar om dagen och sju på helgen, men ändå). Och den har inte varit något annat än just, ledig.

Vaknade upp, sent, hos Elin efter en filmkväll. Satte röven på bussen vid fyra(?) och blev upphämtad vid Djupdalsvägen av mamma och pappa. Sen dess har jag varit hemma, kollat på Vampire Diaries, gått till PrisXtra, käkat två gånger och badat. Den här dagen har varit låång. Känns inte som att allt detta hänt på en dag. Men nu är den över. God natt!


Athlete




Jag vill

Jag vill ha min lön nu, jag vill ha halloween nu, jag vill vara ledig imorgon. Jag vill ha Sean Faris i min säng, jag vill att allt ska ordna sig, jag vill att Ludde ska leva föralltid vid min sida. Jag vill träffa Marika, jag vill tatuera mig och jag vill shoppa. Jag vill att Ian Somerhalder joinar mig och Sean i sängen, jag vill vara ekonomiskt oberoende, jag vill börja träna. Jag vill resa, jag vill se en bra film och jag vill träffa Billie Joe Armstrong och säga att jag älskar honom. Jag vill att Michael Jackson och Ted Gärdestad ska leva så att dom kan göra mer underbar musik. Jag vill att Farmor ska leva och må bra och vara med mig, som när jag var liten. Jag vill att The Beatles ska finnas och Queen. Jag vill vara ledig en vecka eller två, men få betalt för det. Jag vill träffa Silver igen och få rida på honom en sista gång. Jag vill ta körkort och ha en snygg bil, jag vill bli en berömd skådespelare. Jag vill starta mitt liv på riktigt. Jag vill aldrig bli riktigt gammal, bara om jag är riktigt nöjd med mitt liv och berädd att gå mot slutet, lycklig. Jag vill kunna sjunga, jag vill färga mitt hår och göra om i mitt rum. Jag vill ta studenten igen om göra ALLT bättre, jag vill tillbaka till Rhodos och jag vill gå på Rhodos Reunion NU. Jag vill att min morfar och min farfar ska leva så jag kunde lär känna dom. Jag vill kunna trolla, Jag vill att Harry Potter ska finnas på riktigt. Jag vill testa vara kille för en dag, vampyr och kung. Jag vill veta om och vem jag kommer gifta mig med. Jag vill veta om jag kommer få barn. Jag vill se hur mitt liv kommer bli, men bara om det kommer vara lyckligt, iallafall ett lyckligt slut. Jag vill att alla mina vänner ska vara lyckliga. Jag vill att hela jorden ska vara lycklig. Jag vill, jag vill, jag vill..


Dreamie






Torsdag



Magen kurrar och jag ska ner och laga mat, sen är det dags för jobb. En vanlig dag dvs. See u later on!


och poängen med det här är?

Jag ser inte meningen med att inte göra något..


??????

Mycket tjat om samma saker i min blogg nu förtiden och känner för att förklara varför en sista gång: Mitt liv är just nu ganska enformigt och ganska så rutinlöst.

Men vafan, nu skiter jag i det här. Jag förbjuder mig själv att blogga tills jag skriver om något annat som jag inte nämnt 20.000 gånger här i bloggen. Hörs om en halvtimme eller ett år.. Alltså, när jag har något att skriva som är intressant, kul och ja.. Ett riktigt inlägg helt enkelt, tja!


Hej då måndag

Idag har jag knäckt min nacke på jobbet jävligt många gånger, så nu känns det inte så bra. Ska dock tacka Ipren för att du finns och är min vän. Nu slipper jag spänningshuvudvärken iallafall, dock känns det som att jag är som en nickedocka, lös och gunging. Tummen upp!

Nu ska jag fortsätta kolla på DH som jag inte hann se klart "imorse", hoppas inte ljudet kommer vara efter nu bara.. Frågan är om jag ska käka något också, som den matälskare jag är. Kebabtallriken verkar inte ha hållt min mage mätt särskillt länge.


Hej måndag

Galet trött man kan vara då. Måste seriöst nu vända tillbaka på mitt dygn. Men nog om allt det där snacket jag snackat om 1000 gånger. Undra om jag har fått det av min mamma? Att ta upp samma saker flera gånger? I beleive so. Varje gång jag sätter mig vid middagsbordet eller ja, är i närheten av min (älskade) mamma så ska hon börja tjata om pengar, jobb och ja.. ni hajar poängen. Det är rätt irriterande ibland, speciellt när man blir riktigt arg. Hallå? Jag tog studenten för några månader sen, jag har ett jobb, som jag tex förra veckan jobbade fem gånger på. och den här veckan ska jag jobba sex gånger. Ja, det är inte världens bästa jobb kanske. Men fan, sluta säg att jag är arbetslös iallafall! Jag har ett jobb och snart kommer det (förhoppningsvis) rulla in lite pengar.


Min fina vän


I love u


Funderingar

Efter Studenten blir livet en helt annan nivå. Samtidigt som det blir svårare, blir det ändå lättare. Det blir som en omstart, fast allt är svårare från början den här gången. Som att hoppa över sexårs och börja ettan på en gång. Förstår ni vad jag menar?

Man får en omstart och kan välja vad man vill ha med från det "gamla livet", man kan välja om vem man vill vara, vad man vill göra och hur man ska göra det. Men samtidigt blir allt mer allvarligt. Det är riktiga grejer nu. Den riktiga världen börjar visa sig. Samtidigt som jag vill stanna kvar i det gamla vill jag ändå börja leva på riktigt nu. Jag orkar inte med det här mellanstadiet. Innan man vet hur ens liv kan bli, innan man har börjat på sitt nya liv. Nu är allt extra svårt. Det känns som att man är fast, under vatten och inte kommer där ifrån, men samtidigt så behöver man inte komma därifrån. Allt går upp och ner, hela tiden. Men jag är berädd nu, tror jag.

Jag vet inte hur jag ska göra förrens jag vet hur mitt liv kommer se ut.


Tack tack tack

Det är fan galet trevligt med all eran positiva feedback, kommentarerna ba sprudlar in och jag blir lika glad varje gång jag läser dem. Brukar ju oftast ta ett tag att gå igenom alla, så har det nu som en vana att läsa igenom dom på kvällarna innan jag går och lägger mig. Så ville bara tacka er för att ni alla är trogna läsare och tack för alla fina ord ni ger mig, alla idéer och tack för att ni är sådanna underbara läsare! Love u


Ironi...


Lördag och dansfeber

Med nya målade naglar ligger jag i sängen och kollar på Dansfeber. Snart ska jag bege mig mot PrisXtra och köpa något nomnom. Kan bli en fest här hemma i min säng framför tvn och datorn. Nu gäller det bara att hitta en film att glo på också. Det var allt jag hade att säga. Küss




Marika

Min bästa vän Marika är en rolig kissekatt.. Älskar att bli fotat och blir det helst hela tiden. Bara för att det verkade som att jag inte kunde göra ett nytt album på facebook ska jag nu dela med mig av lite bilder på henne jag tog på henne när vi väntade på bussen i torsdags. Nu kan hon inte säga att jag inte laddar upp bilder. Så here you go kitty!










Roligaste bloggen i världen

Gissa när jag somnade imorse? jo det är sant, närmare åtta på morgonen. Riktigt duktig gjort av mig tycker jag. Nu sitter jag och käkar chips i köket för att jag inte orkar laga någon mat. Inte bra det heller, ska fan inte käka sånt. Är det ens gott? Kan väl säga att Lantchips har haft sina dagar iallafall.

Hur lite jag än vill så måste jag städa sen också, mina lördagar är så jävla roliga.. jobb imorgon också. ÄNNU ROLIGARE. jaja cash is king och om jag gör det här hamnar jag på god väg ;)


I destroyed the only thing i ever loved


Hello, shutter island! Här kommer jag

När ska jag seriöst sluta vara vaken hela nätterna och vända tillbaka mitt dygn? Sluta ligga och tänka på massa shit å bara sova? Skaffa mer rutiner än det jag har? Skaffa ett liv som innehåller mer än Mind Research och sena nätter? Skaffa lite cash, göra något med mitt liv. haha, ja ni. Bra fråga.

Känns som att det aldrig kommer hända. Kommer bo hemma tills jag blir 30+ (om inte längre) väl när jag flyttar, flyttar jag max en kilometer från mamma och pappa, kommer över på middag 3-4 dagar i veckan och resten av dagarna beställer jag hämtmat, vilket resulterar i att jag inte har råd att betala hyran och får låna cash av mamma och pappa, som jag aldrig kommer kunna betala tillbaka.. eller jag ska inte överdriva.. kanske att jag lagar mat i början. Men sen när mina kockskills försvunnit och jag blivit trött på thai, kyckling, pastasallad och bulgur så blire hemkörning.
Sen blir jag så tjock så att ingen längre vill hänga med mig (bara mamma och pappa, som börjar komma över till mig istället och bjuda på mat eftersom att det är för långt för mig att gå utan att rasa ihop och få andningsproblem) och då vägrar jag lämna min lägenhet för att jag inte vill vara själv och vips så är jag sveriges tjockaste kvinna. kan det vara möjligt? Är det så det kan gå? HAH, jag är för rolig ibland

Nu måste jag nog sova.. innan.. jag blir psykistsjuk..


PPPPPP

Parsha ringe och sa att han var i närheten och ville ha käksällskap så jag klädde på mig stumporna, jackan och halsduken och stack ut och blev upp-plockad i bilen. Stack till donken och såg några patetiska fulla killar vi skrattate gott åt. Snacka lite skit och uppdaterade varandra om våra liv. Ja ni vet. Kom nyss hem och ligger i sängen igen. Ska nog sova snart, klockan börjar bli "mycket". Så därfrör säger jag god natt. HEJDÅHEJDÅ


DAMMMMMMMMIT

Gaaaaaaaaaah, lack jag blir! Har precis kollat på Gossip Girl och One Tree Hill och skulle spara Vampire diaries till sist, i mean, spara det bästa till sist. Men vad ser jag då när jag klicka mig in på Vampire? Jo, att det inte kom något den här veckan utan NÄSTA vecka. Inte okej!! Nu ska jag gå och tjura..


Jag är kung för en dag, jag är kund i dröm och fantasi

Jag och Elin var duktiga tjejer på jobbet idag. Det är faktiskt jäävligt skönt att jobba på fredagar, knappt nått folk och alla är på bra humör. Sen vet man att när man slutar är det helg, det finns saker att göra och man behöver inte bara åka hem till sängen. Det är nice.

Har precis suttit nere och kollat på Idol med mina föräldrar, kombinerat med Skavlan. Man kan väl säga så här: Min mamma är världens bästa zappare och det är inget positivt. Inte när man känner att man vill kolla på ETT program och inte 120.. Jaja, jag älskar min mamma ändå.

Nu ska jag kolla på alla serier som är uppdaterade på casttv som jag inte sätt.. lycka? ja!

Trevlig fredagskväll, det blev visst hem till sängen, men jag gillare!


Det är alltid lika svårt att komma på en rubrik

Igår ringde Marika mig när jag var hos Johanna och sa att vi skulle åka till hennes jobb.. för att chilla. Så eftersom att jag var skyldig henne att göra något hon ville så följde jag med. Kan ju säga att jag önskade att jag satt på mig vinterjacka för satan va kallt det var att gå där. Sen var jag tvungen att sova hos Marika för att hon inte vågade gå av bussen själv, eftersom att det var någon man på bussen hon var rädd för och om han skulle gått av samtigit hade hon typ.. dött. Modig tjej!

Nu ska jag sticka till jobbet eftersom att det inte blev nått jobb för mig igår. Så vi hörs väl efter eller nått. KUL VA!?!??!!??!


Men det blir bättre om vi är tillsammans

Nu sticker jag till Johanna en snabbis och sedan till Marika för chill, iklädd mina vackra mjukisbyxor. Sen måste jag bara tillägga nu hur mycket jag ÄLSKAR Ted Gärdestad, han är den bästa svenska artistet sverige någonsin haft, har alltid varit och kommer alltid vara. Så bra att han förtjänar en plats på min kropp. Planer..

Nu måste jag sticka. Byebyebyebyebyebyebyebyebyebye


Burrrrrrrrrrriitos

Inget jobb för mig idag även fast det var planen. Har man JÄVLIGT ont i magen kan man inte åka och jobba. nej, inte jag iallafall. Dock gör det inte ont längre, bäst för dig magjävel. Tog mig över TRE smärtande timmar att bli av med det. Så no work..

Så istället har jag planerat dejt med Marika efter hennes träning. Annars väntar jag på mat, burritos och ska sticka till PrisXtra för att köpa salsa, l8r!


Det blev visst en lillördag ändå....

Jag har feting mensverk och är helt nyvaken. Det blev ju jobb igår som sagt, dock ändrades planerna för vad som skulle ske efter jobbet. Slutade väl sisådär kvart i nio och begav mig till häggvikstation för att ta tåget hem. Då ser jag Elin stå där och vänta på tåget, in till stan. Ja, vilket tåg tror ni jag tog? Jo.. till stan. Så det blev en liten utgång igår trotts att inte det var planerna.

Kom hem rätt sent, vet inte exakt när, men aa sent. Har skapsår på knäna.. aj, damn you marias HÖGklackade jag lånade..

Fan va jag hatar mens, det är äckligt, man får FETING jävla ont, som jag har nu. Känns som att jag typ har frossa och aa, och nej, det är inte för att jag skulle vara bakis eller nåt.

Jaja, nu ska jag sluta prata om snusk och bestämma mig om jag ska kolla på GG först eller om jag ska ta ett bad för att lindra smääääääääääärtan.


Watch your back Eminem..

Blablabla, mitt liv är rätt enformigt just nu, iallafall på vardagarna. Gå upp, käka, fixa, åka till jobbet, jobba, åka hem, chilla hemma, sova. Så det är precis det som kommer hända idag, mycket möjligt att jag byter ut "chilla hemma" mot "chillar hos Marika" men det får jag se ikväll.

Sen tänkte jag bara påpeka att jag, judas och hjerpe är riiiiiktigt bra rappare, eminem borde akta sig... annars kommer Love the way you lie bli vår låt..


Halloween

Fan vilken jävla idé jag har fått till halloween nu, så bäst för er att någon bjuder mig på en halloween-fest för annars!!


Kom inte på någon rubrik

Kära dagbok Elin

Dags för ett riktigt inlägg då, bara för att Elin ska ha något att läsa.. Jobbdag nr 2 vecka 41 gick brao, inget mer att säga om det. Raka vägen hem efter jobbet och nu är jag belägen i min säng och kollar på How I met your mother, riktigt otippat. Idag ska jag än en gång försöka lägga mig tidigt. Vi får väl se hur det går.

Nu har jag inget mer att skriva. Förutom att jag är galet taggad på Rhodos reunion den 5 november!


My biggest fan

Tänkte bara sända en hälsning här på bloggen till mitt största fan av alla, Elin Bengtsson! Tack för att du är en trogen läsare här på min blogg.


T-i-i-i-i-i-i-i-i-isdag

Nu blir det ett snabbt inlägg här innan min dator dör och jag måste hoppa in i duschen för att inte lukta usch på jobbet. Nej, det gick inte så bra för mig i natt att sova tidigt. Somnade väl vid halv fyra ändå.. dock "tidigare" än de senaste dagarna.. Men vi ger det ett till försök ikväll.

Nu är Rhodos Reunion spikat också, kan bli en FEST! 5 november. Grymt!


Idag är det måndag.. eller det va

Hann iväg i tid till jobbet idag, dock inte på en sådan full mage, men jag klarade mig finfint! Jobbet gick bra, tror dock att jag blev lite psykisktstörd under genomgången av det nya projektet. Dock gick det bättre än vad jag trodde att det skulle gå iallafall. Passet slutade även tidigare när Johan kom in och gjorde alla "båtar" glada och sa att vi fick sluta ca 20 min tidigare. Riktigt gött va det då jag hann med ett tidigare tåg och slapp gå hem från stationen (ja, jag vet att jag behöver motionen, men är man en tjockis så är man).

Nu till något riktigt jävla otippat. Gissa vad jag gjorde? Jag sket i att åka hem utan åkte direkt till.... JOHANNA OCH ROBIN och spelade lite..... UNO! som jag...... VANN I! Haha, idag stannade jag dock inte alls lika länge som vanligt utan faktiskt i lite mindre än två timmar. Kände att det var dags att spendera en kväll hemma för engångs skull..

Nu ska jag dock kolla på DH och sen försöka sova "tidigt"... vilket inte händer så ofta längre. Frågan är om jag klarar det idag.. I chwill tell u 2morrow. Gudd najt


Marianne

Fattar inte varför jag sitter här vid datorn när jag ska åka till jobbet om 30 min.. Jag har knappt käkat eller "fixat" mig. Haha, riktigt dålig.

Fick precis ett mail av min gamla mentor från gymnasiet (haha, låter som att det var evigheter sen) med tre bilder på mentorsgruppen, förevigt förenade på bilderna. Sjukt att jag knappt saknar rudbeck at all.. Eller, än så länge gör jag inte det..

OKEJ chopchop Michaela, FIXA DIG!


Jomi

Fan vilken jävla kortspelare man har blivit då. Kan lägga till ett X antal timmar på helgens kortspelande nu. Kom nyss hem ifrån Johanna där vi idag lagat schnitzel och spelat kort (och några parti Uno) När Jag och Johanna sedan tröttnade på Chicago var vi dock smarta att komma på ett nytt spel, som faktiskt fungerar att spela. Let us call it Jomi. Cred cred cred.

Imorgon är det dock slut på allt chillande och tillbaks till jobb. Måndag - Torsdag och Söndag. Överlever jag?

Ska även tillägga att Jag och Johanna har kollat på hennes kusins bröllop, dom gifte sig idag (00.30) i Las Vegas (15.30), vilket vi kunde följa via Web Cam på "chapelets" hemsida. Även fast det var grymt dålig kvalité och man knappt hörde någon var det fint, men farmförallt: coolt. Jag ska också gifta mig i Vegas.

"Over and out" - vilken jävla klyché


Söndag tjalalallaa

Inte okej när jag imorse väcktes av min mamma (10.20) som bad mig gå ut med hunden för att hon hade ont i magen.. HALLÅ? jag sover och jag behöver sova mer än fem timmar... Jaja, fick bita ihop och ta ut lillkillen på en prommis och sen hoppa ner i sängen igen.

Nu har jag precis käkat lurre, pasta sallad och kollar på Royal Pains. Men nu ska jag sluta tjattra om onödiga sakar. Vi hörs när vi hörs!


Uno i Chicago

Är inte nyss, men nästan nyss hemkommen ifrån paret, idag igen. Ikväll blev det dock färre människor och ingen alkohol. Närmare bestämt var det bara Jag, Johanna och Robin. Det blev en spelkväll för hela slanten. Några parti Uno och sen en massa parti Chicago. Känner att det blev rätt lika i allt. Ibland vann man och ibland förlora man. Fair played.

Så vi satt väl och spelade i nästan sju timmar, shit, kunde vi inte spelat lite längre? Jaja, kul vare och nu har man träsmak i ärslet. Enda gången man rörde sig under kvällen var när man skulle springa och tömma blåsan på cola. För ja, det blev en HEL DEL cola. Men ja, imorgon kan det hända att det blir en tripp till Barkaby med paret och schnitzel till middag. Men det blir att säkerställa imorgon.

Nu ska jag kolla på girls of the playboy mansion och nanna kudden (haha) hörs imorgon, och still.. inga bilder!


Cleaning lady

Jaaa, nu är jag vaken igen och har varit det ett tag. Hade gärna stannat kvar i sängen, men nej. När Ikkan har dåligt med pengar är lördagar = städdag.. Men innan jag sätter igång med något TRÅKIGT städande ska jag fortsätta laga min hemmagjorda tomatsås och käka lurre. Fan va jag är bra på att laga mat, måste bara säga det hehe. Tror det ligger i släkten om jag tänkter efter.. morbror - koCk (glömde visst c:et, Nöjd, Elin?). Pappa och Mamma - awesome på att laga mat.. Jag = OCKSÅ AWESOME! haha

HAHA, fan skulle typ laggt upp det här INNAN ett, men jag är ju så duktig så jag glömmer publicera, jaja. Here it is!


Tuuppppppiiie

Ja, nu kanske ni undrar om jag är uppe med tuppen eller om jag väcker tuppen. Jag måste "tyvärr" meddela att det är nr 2. Har haft en helskön kväll hemma hos Johanna med lite trevliga personer, mycket god mat och lite flum att dricka. Det är inte förrens nu jag kom hem och landade i sängen, ja det är ju så det kan gå ibland när man har kul och inte har tid att kolla på klockan. Inte för att jag bryr mig.

Ska också sorglingt nog meddela er om att jag inte har några bilder att visa er nu heller, då jag faktiskt (inte med flit) glömde kameran hemma. Men om ni är riktigt nyfikna på hur jag såg ut ikväll kanske jag är snäll imorgon å lägger in en bild, om ni eller framförallt jag fortfarande bryr mig. Men nu ska jag gå och väcka tuppen och sen ska jag sova. Skifta pass liksom. God morgon och god natt!


Och än en gång var det fredag

Jag undrar hur min vän Marika kan älska hoffmaestro så mycket som hon gör.. Fine, dom har vissa bra låtar. Men den här Abra kadabra (vet att den inte går så, men typ), den gillas inte! Låter som illaluktande sopor haha. Tur att man kan kompromissa med henne iallafall.

Medans chäyen fixar sig inför jobb sitter jag och ja, bloggar? haha. Ikväll blir det ju häng med Johanna, Pillan, Robin och co. Kan bli en fest! Ska tvinga dom att köra UNO en gång till, det var fan kul.. (15 år senare!) Annars är kvällen bara planerad för middag och mys.. och kanske någon skvätt alkohol. Det däremot gillas!

Nu ska jag ringa Johanna och se vad hon har för sig. Antar att vi måste dra till affären om vi ska laga enchiladas (cred till mig som klarade av att stava det utan hjälp på första försöket!!! haha)

och ja, även fast ni inte frågat eller begärt mer bilder i bloggen så ska jag försöka bättra mig. Får väl plocka fram kameran igen och springa runt som en papparazzi eller nått.. nöjda?


Right or wrong

Även om man är sent ute när man försöker göra det rätta,
så har man fortfarande gjort rätt.


Gamla vänner

Dagen började hurtigt med en Powerwalk med Marika. Dock inte så lång som vi hoppats på, men det tar vi igen imorgon! Raka vägen hem till badkaret med illröda lår från kylan och regnet. Fan va hurtiga vi måste sett ut när vi for fram med stavar i regnet. Jag hann precis torka håret och lägga mig i sängen när det plingade på dörren och två utav mina vänner, Pillan och Johanna stod utanför och ville dra med mig till PrisXtra. Så det var bara att klä på sig kläder och ge sig ut i regnet igen. Johanna skulle köpa käk till henne och pojken. Pillan ville käka pizza så vi bestället pizza och käkade med paret.

Efter en utsöktmiddag blev ett ett parti Uno som jag självklart vann, fan det var min första gång också! Klockan slog halv åtta och vi placerade oss i soffan framför halv åtta och mig. Grattis till gamlingarna får jag väl säga. Sen bar det av hem till Pillan där mamma Fia bjuppa på kaffe. Snack, fisk-fiske och skratt var det som erbjöds. Nu ligger jag hemma i sängen och ska snart bege mig till min bästa vän för ja.. jag vet inte, chillkväll?

Imorgon blir det middag och mys hemma hos paret, eller ja, hemma hos Johannas mamma som förtillfället spenderar tio dagar i soliga Las Vegas. Tror det kan bli en toppen fredag, precis det jag behöver :D

Jaja, nu har jag skrivit av mig av min dag, nu räcker det! Puss och hej då!


Rubrik rubrik rubrik rubrik

Är ganska så precis hemkommen ifrån Pillan. Det blev tv, film och snack. Behövligt och bra. Kommer sakna att ha min granne i närheten nu när hon i slutet av månaden ska flytta till Solna, till sin egna lilla lägenhet. Så det bli väl att ta vara på tiden som är kvar. Sen är ju faktiskt inte solna SÅ långt ifrån ändå ("försöker intala mig själv").

Ligger i sängen (otippat) och tittar på tv och förbereder mig inför ännu en natt. Morgondagens planer är inte precis planerade. Blir väl än extra lång powerwalk med Marika då det blev inställt idag eftersom att vi behövde tiden till att färga hennes hår innan hon var tvungen att sticka till jobbet.

Men nu är det nog dags för att sluta ögonen för denna dag. God natt!


17:13

Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv, eller nej, det vill jag inte. Jag vill ha ett nytt liv. Ett som är långt ifrån det jag har nu. Jag vill bort här ifrån. Nytt, nytt, nytt!


OTH-time

Marika drog hem för inte så länge sedan för att hinna fixa sig innan hon ska till jobbet. Så nu är jag själv igen. Innan hon stack hjälpte jag henne att slinga hennes hår (mycket fint blev det) och så lagade jag en god och MÄTTANDE lunch till oss. Dragonkyckling. Har precis proppat i mig en glass också (dammit you glassbilen!) och nu blir det att kolla på det nya One tree hill avsnittet. 

Ikväll efter Marika slutat jobba blir det stavgång i en timme eller så. Sen kan jag också meddela er att jag har bokat in pass för nästa vecka på jobbet också. Måndag-Torsdag och söndag. Duktig flicka!

Time for OTH, bye!


Nu lurar vi barn på deras veckopeng

Bläää.. Glassbilen kom hit. Det var inte bra! Nu har jag käkat glass. Jaja, vad fan ska man göra ;) Ligger iallafall i sängen och kollar på det nya gossip girl avsnittet, väntar på att Marika ska komma hit efter sin träning och ha sleep over hos mig. Klockan nio kanske jag sticker ner och kollar på DH med mamma och pappa, har redan sett det, men varför kan jag inte se det två gånger?

Jaja, nu ska jag forstätta "drömma" om upper-east side!


Stavgång och pastasallad

Den goda vanan fortsätter. Jag och Marika har varit ute och gått med stavar i en timme nu. Skönt, känner att det här kan bli en fest haha. Riktigt skönt att gå ute och prata, planera och skratta. Vi svängde förbi Ica i brädden också och köpte med oss lite gräddfil så vi kunde göra en god sås till våran guuuuda pastasallad vi nyss käkat. Nu dansar Marika i köket medans hon plockar undan, IGEN. Känns som att hon inte gör något annat hehe.

Nu ska jag kolla upp lite åre-saker, yes ni hörde rätt. Det finns planer om Åre i slutet av året. Kan det bli bättre?


Note to myself:

Vampire Diaries - Fredag
One Tree Hill - Onsdag
Desperate Housewives - NU!


Lalalalalalalalalalalalalala

Vaknade upp hos Marika idag efter en "sovmorgon" (eller ska jag kalla det en vanlig morgon?). Medans hon plockade undan all disk i köket käkade jag toast, mumsie. Efter det kläde vi på oss "träningskläder" och drog ut på en promenad, vill inte riktigt kalla det powerwalk då vi inte riktigt gick i rätt takt för det. Men vi sölade ju iallafall inte. Var ute i typ en timme och sen drog Marika till Jobbet. Ja, själv ligger jag i sängen eftersom att mina jobbpass denna vecka är avbokade. Så.. aa. Här ligger jag och gör ingenting. Bara så ni vet haha!


You taste kind of good

Yes you do.

Sticker över till Marika nu för en late sleep over-kväll. Kan bli en fest! Puss och god natt.


Gay but not gay

Jag vill ha en "man" (ja, eller vad jag nu ska kalla dom) som är perfekt mycket bögig, inte mycket. Men som har den där sidan som visar att dom kan vara lite halvt gay, bara för att dom är 100 % säker på deras manlighet och deras ställing. Det är charmigt och sexigt i mina ögon.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar.


Chill, chill, chill..

Det blev en ensamchillkväll igår, film, thai och cougar town. Helt okej! Det blev inget jobb idag och inget på hela veckan vilket känns skönt, men det är ju inte det jag vill. Ett projekt har tydligen blivit framflyttat och därför är sex av mina pass avbokade, vilket jag tycker är riktigt dåligt. Jag VET att det är folk som får jobba på de andra projekten, även om det inte är många. Men jag tycker det är riktigt dåligt att sex av mina sex pass är avbokade. Jaja, inget man kan göra någonting åt och ska väl vara glad att jag har ett jobb överhuvudtaget.

Ikväll står chill på schemat också, dock är plats oklart ;) sticker nog över till forsmans hus och degar. Marika har fem veckor ledighet framförsig, vilket jag diggar stenhårt. Mer tid for moi ;) - I guess



Til kingdom come


Lördag

Kunde inte sluta kolla på OTH, DH och Cougar town inatt så det blev en hel del avsnitt. Skulle göra MYCKET för att kolla nu också, men tyvärr så måste jag städa.. Inte lika roligt, eller vad säger ni? Jag får städa så snabbt jag kan så kan jag kolla efter ;)

Ikväll blir Thai till middag, SOM jag har längtat!


Ett mycket bra inlägg.. eller inte

Har faktiskt absolut ingenting att skriva (otippat va?). Har jobbat idag och det gick väl rätt bra. Kom hem för ca 50 minuter sedan och nu ligger jag belägen i soffan med ostkrokar (som elin väljer att kalla dom), "kollar" på en film på TVn som också är mutead. Funderar på att kolla på OTH, Elin har ju länge velat att jag ska se hur "badboy" Jamie har blivit så ja, det blir väl några avsnitt av OTH, dvs. chillkväll för mig ikväll, GRATTIS!

BTW, imorgon ska jag laga thai, är jag glad eller glad tror ni? :D


RSS 2.0