Sista helgen i November

Helgen har bestått av att säga "hej då" till Mikkan och Elin, dock inte  för sista gången innan dom åker. Det blev lite tacos och sen en sväng förbi O'learys. Sen begav jag mig till Vallentuna. I lördags efter jag vaknat chillade jag lite hos Kim innan jag drog och kollade på Marikas match, bra köttat! 8-2. Sen åkte jag och och började fixa lite innan det skulle komma lite folk och föra hos mig, men nope. Så blev inte riktigt fallet. Men tackar till er som kom =)

Kul inlägg!
Min helg har bestått av:

Fredag
Hejdå fest för Mikkan och Elin
Tacos
O'learys
Vallentuna

Lördag
Vallentuna
Marikas match
mys/"förkrök" hos mig
Tegel
Sleep over hos Kim

Söndag - Also known as my b-day
Hämtad i Tuna
Julbord på Edsbacka Wärdshus
Mys hos Kim

Yes.. Det var typ allt. Nu måste jag rusa, Harry P står på schemat! PUSS

P.S tror jag fått nytt jobb WOHO!


!?!?!?!?!?

Blev precis lite deppig när jag läste Ussi och Marias blogg, dom har verkligen åkt, vilket har fått mig att inse att Mikkan och Elin också åker snart, innan har jag aldrig tänkt på det. Men dom åker, är borta. Inte här. Någon annanstans. Annan kontinet.

Jag kommer och hälsar på (e&m), det är allt jag kan säga!

Juste, grattis(!) till mig ;) hehe


Onsdag

Imorgon är det löning, glad tjej!! Imorgon har jag en arbetsintervju, glad tjej!!!


MJ

Jävlar, jag har typ inget att skriva längre. Så fort jag ska skriva ett inlägg eller ens tänker på bloggen står det helt still i huvudet. Men nu när jag loggade in på Facebook och såg ett youtube-klipp "Michael Jackson - Hold my hand(Duet with Akon)" Så fick det mig att tänka på när jag kollade på Vakna med The Voice och hörde premiären på MJs nya låt. FYFAN säger jag bara, släppa 10 nya album med en artist (en av de bästa) som inte ens lever längre? Nej. Låt det vara som det är! Han lämnade jorden förtidigt men han hade gjort hur mycket bra musik som helst, så förstör inte det nu! Fine, hold my hand var inte dålig. Men so? 10 album? Människan är död! Lägg ner!

Jag älskar hans musik och vill självklart ha mer, men det här är inte han. 


Tisdag, fortfarande.

Mina läppar är torra som satan och jag har tre blåsor i munnen. This is not my lucky day! Jobbet gick rätt uselt och det måste "firas" med en hemmakväll, själv, i min egna säng (igen). Men vem är jag å klaga när jag vet att det inte är SÅ farligt. Vem är jag å klaga när jag vet att det är en bättre idag imorgon. No work, ingen hemmakväll och jag kommer inte behöva sova själv. Då finns det inget att sura över.

Undra om jag ska sova nu? aa ska fan ta å göra det! Btw, Harry P på torsdag till 99 % kan bli en fest! Tjarå!


Tisdag

Jag älskar att känna mig fri, göra vad jag vill och bara.. inte vara bunden, bestämma över mig själv. Men jag älskar det för att jag vet att jag när jag vill kan luta mig tillbaka och bli fångad igen, omhändertagen.

Ser ut som att det blir en hemmakväll ikväll igen. Idag är den dock inte "frivillig". Jaja, what to do, måste sticka till jobbet nu. Jallaaaaaaaaaaaaa


Måndag

Idag ska jag sova hemma för första gången på länge om man tänker på att jag inte varit bortrest eller så, jag har även varit hemma varje dag. Inte på natten dock. Jag har inte heller sussat själv en enda gång under dessa dagar. Men idag ska jag sova hemma. själv. i min egna säng.

Samtidigt som det faktiskt ska bli lite skönt att få göra precis vad jag vill (casttv.com) och slippa åka hem imorgon, så vill jag ändå inte.

Sen en till sak som faktiskt är riktigt bra! Under dessa dagar har jag faktiskt lyckat ställa om mitt dygn en bra bit på vägen (om inte enda fram?) I skrivadets stund är jag faktiskt riktigt trött. Men Casttv lockar för mycket så ett avsnitt måste jag nog se innan jag ska duna!


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om


Om en timme beger jag mig till jobbet för jobb 15-21. Sen ska jag försöka sova hemma, även fast jag egentligen kanske inte vill. Men det kanske behövs, och det var ju ett tag sen. Man behöver längta.


Lördag

Jobbade igår från 15-21 sen blev det faktiskt en After Work på Villan, det var kul, läskigt och snurrigt. En kul kväll faktiskt, självklart finns det lite man hade velat ändra. Idag ska jag ut till Tuna igen, så nu måste jag kolla SL, hejhopp!


Onsdag

Jag är inte död! Jag lever, det är snö och jag börjar jobba om två timmar! Efter blir det tuna, precis som det varit de senaste dagarna. Tror inte jag har så mycket att skriva nu, så tänker därför inte skriva nåt mer, har märkt att det bara blir sämre! Ett skäl till varför jag inte skrivit nåt de senaste dagarna, ett litet skäl..


Piercing

Testade att sätta i min gamla piercing i läppen, eller ja, jag ska ju inte ljuga har den i nu. Saknar den faktiskt och så fort jag kollar mig i spegeln ser det helt normalt ut.


2008


En lördag i Ruuutebror

Drog en fetslagg efter senaste inlägget och vaknade upp två timmar senare. Maret ställde sig framför spinsen och gjorde kvinnogöra. Pommes, fläskkarré & Bea stod på matsedeln. Efter en mysigmiddag med hemmafrun begav vi oss hem till mig för att tigga lite cash av mina fokes (blev ju så gott som pank igår) och slog oss ner en stund och kollade på när berghagen framförde sin version utav Petters låt Länge sen, grym! När klockan tickade närmare stägningsdags på rotsundas egna mataffär PrisXtra tog vi en promme dit för lite candy. Kylig prommis hem, spottade även ett stjärnfall och önskade mig något jag tyvärr inte kan säga. Vi får väl se om det slår in ;)

Nu har vi precis slagit oss ner framför TVn i Forsmans casa och kommer förmodligen bli kvar här till läggningsdags. Ingen Halloweenfest här inte. Ha så mys, I know I will!


Men alltid denna rubrik

Rhodos Reunion var ju... kult haha nej men det var nice. Dock inte som förväntat. Dom sneaka lite med inträde så det drog ju ner taggnivån en aning, men den tappa upp sig sen igen. Kvällens bästa: Marikas vurpa ner på dansgolvet, däck i taxin och hennes V.I.P-betéende inne på donken. Efter att pure stängde tog jag och fylletjejen en taxi till Tuna och slagga där. Mysigt.

Idag är det fet-slaggmode, det behövs! Tja!


God I wish you would'nt have to forget this


Rhodos Reunion

Dagen vi alla väntat på är här, Rhodos Reunion! Nice, synd att jag inte är lika taggad som förut, men det kommer väl hoppas jag. Vid nio kommer Marikas föräldrar och hämtar upp mig, sen beger vi oss till Marikas jobb och sen skjutsar dom oss till tåget. RÖJJ!

Vad har jag gjort annars då? Inte varit hemma iallafall, i onsdags tog jag ett tripp ut till tuna och spendera natten där. Igår vare jobb och sen raka vägen hem till Elin där vi kollade på The Social Network, bra film faktiskt, dock var jag LITE för trött för att hänga med i hela filmen, men så vitt jag vet var den bra.

Nu ska jag kolla på VD och sen hoppa in i durren, C YA!










Rajtan tajtan

Hemkommen från jobbet för typ 50 minuter sen, har hunnit sätta mig ner och glo på tv med mamma och pappa, käkat middag och ja.. inget viktigt. Nu ska jag fortsätta med mitt oviktiga liv och faktiskt leta reda på lite bomull och fixa mina naglar, det kan behövas då häften av nagellacket har försvunnit, fräscht! Imorgon är jag ju som sagt ledig och det känns ganska nice! Det blir nog en tripp ut till Vallentuna, gölligt!


Det är tisdag va?

Tar en paus i mitt GG-tittande och sticker ut med Struten (Ludde) sen blire lite fix och trix, sen vid 20 över tre åker jag till jobbet. Imorgon är jag ledig hela dagen, galet nice!


Struten..


Its time..

Dags för mig att vakna nu, slut på skit för min del.. (eller? I will try)


Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Lördagen blev tegelkväll, men innan var det fest hos Forsmans! Det var en grym kväll faktiskt. Igår blev det en pizza på lilla valentina innan det blev hemgång från tuna. När jag och marika landade hemma hos mig vid tio över två rörde vi oss inte från sängen förrens halv åtta. Hem till maret för lite dipp och Eva och Adam (otippat när det kommer till Marika va?) Sen vart det sussning. Idag - jobb.... KULT


RSS 2.0