Snark.....

Gjorde precis den äckligaste maten ever.. eller nu ska jag inte skylla på min sås. Den var helt OK. Men köttet, ska jag skylla på mig själv eller skylla på självaste köttet? Smakar bajskorv! Inte ok, funderar starkt på att bryta min nyttighet (som förövrigt inte varit igång så länge) och göra en sats med voffelmixen Kim har i skafferiet. Hungrig tjej, mataffärerna är stängda och jag vill ha mat. Vad som helst men inte det där köttet. BLÄ! Jag är fan arg på riktigt haha, skrattretande, ett starkt tecken på tjockis!


Nonono

Kim gör om i sin lägenhet, samma vecka som Ikkan är ledig. Snubbarna kom vid halv åtta. KUL! Ikkan kom på att både Desperate Housewives och Gossip Girl borde vara uppdaterade på Casttv. YES! Men Kims bygggubbar river ut garderober = Ikkan hör ingenting = No DH eller GG för Ikkan.

Provfilmning indeed

Provfilmningen är överstökad och man kan väl säga att jag hade lite ångest imorse, var riktigt nära på att inte gå, kanske för att jag var lite smått nervös. Kände liksom som att dom skulle skratta åt mig. Men I själva verket var det Linnea, samma tjej som både ringt mig och jag träffade på mötet, som var själv i en lägenhet, hon, jag och kameran. Det fick mig att pusta ut lite. Ska dock inte säga att allt gick gallant när det kommer till att bara köra, det tog ett tag innan jag kunde göra det, nervös som jag konstigt vis var. Kanske för att jag inte kände henne?

Nu är det ju iallafall som sagt över, känns skönt. Nu i väntan på hur det blir, är jag med eller inte?

En till lite halv... pinig(?) grej. När jag glider ut ur lägenheten ser jag nästa "man" på tur.. sitta väntandes i trappan, hon var ju så jävla liten att man inte ens såg henne, småglin. Hur ska det här gå? Om jag får rollen (om dom nu tycker att jag kan spela en 15åring) så kommer jag ju fan se ut som en jätte brevid de andra tjejerna. Dubbelt så lång, dubbelt så bred och typ.. dubbelt så gammal, yes. Självförtroende på den då!

Jaja, vi får väl hoppas att tjejerna som jag isf kommer spela med är antingen äldre än 15 eller långa, och snabbutvecklande tjejer så jag slipper känna mig som en jättetjockis brevid dem (mer än vad jag redan gör... hehe)

Nu: Back to How I met your mother.

dsfcmosrpgnukrdf

NÅGON SOM KAN GE MIG ETT JOBB!? pallar inte.

Snälla söta... jaja

Nu har jag fått scenen som jag ska öva in tills på måndag då provspelningen äger rum. Väldigt kort, skönt. Det blir dock en inprovisitation på plats också, men det är lättare, för då kan man använda sina egna ord. Å bara köra ;) Nu måste jag säga "snälla söta" och hur många gånger brukar jag säga det? Så har lite svårt för rätt feeling på det. Men aa, det löser sig nog haha.

Tänkte bara säga det, till er som är intresserade haha :P

Provfilmning då

Jahap, mötet om serien verkar fortsätta. Provfilmning på måndag halv tre! Coool!

How wonderful life is while your in the world


Say whaat!?

Detta må vara lite ironiskt eftersom att jag hela dagen på jobbet blivit kallad bloggarn osv.. och i mitt försvar sa jag att jag nästan aldrig bloggade längre. Men nu är det så att jag bara måste skriva av mig!

Det ringde från ett nummer på min mobil som jag inte kände igen, och som vissa av er kanske vet, så hatar jag att svara i luren när jag inte har någon aning om vem det är som ringer. Så jag väntade på att personen skulle sluta ringa och därefter hoppades jag på att personen skulle lämna ett meddelande. TUR! För efter jag genomlidit ett tio minuter långt röstmeddelande då min pappa sitter och kollar på tv och glömt lägga på lurjäveln så fick jag höra meddelandet. Det var en tjej som lämnat det och sa att de var intresserade av att träffa mig angående en kommande serie de ska göra och de vill då se om jag skulle passa till någon utav karaktärerna.

HALLO!? Hur glad? :D JÄTTEGLAD!

Jaja, fredag Flockan 15.00 får vi la se vad som händer.

Tänkte bara säga det, byeeeeeee

Torrboll!?!?

Dags att kicka igång årets första inlägg då. 2010 är över och 2011 är i gång. Nyår var trevligt men eftersom att tanken slog mig ungefär hela kvällen att jag skulle upp och jobba dagen efter var jag inte ett dugg taggad och tror faktiskt att jag uppfattades som just, en torrboll. Men med de jobbiga passen bakom mig kan jag nu säga att ångesten är borta, även fast jag har MÅNGA frukostpass framför mig, dock har jag tre lediga dagar framför mig, ett pass på fredag från 10-17 och sen en ledig helg, så än så länge behöver jag inte bära någon ångest, bara lycka.

Idag åkte jag hem efter jobbet även fast tanken var att ta bussen direkt till Kim, men efter nästan en tårattack på bussen bestämde jag mig för att åka hem till den som nästan fått mig att gråta, min vovviie, saknar honom. Hatar att han inte kan vara med mig hela tiden, eller ja. Ni hajar. Men nu har jag kramat honom i typ en halvtimme och är berädd på en kväll utan honom, haha.

Bussen mot kim avgår 16.36 från mig, dvs om ungefär tjugo min. Så nu ska jag faktiskt ta och slänga i lite saker i min väska och sen pussa Ludde hej då.

Med dessa "intressanta" saker sagt, är det dags att avsluta. Lovar att återkomma när jag har något intressantare att berätta, dvs. Aldrig! Kyssssss


RSS 2.0